Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Sizler için birbirinden şiddetli ve birbirinden faydalı güdük masalları bir araya topladık. Henüz önce derlediğimiz masal kitapları listesinde bile bulunduğu üzere masallar çok geniş bir şekilde ele münfailtır. Bu masallar ağırlıklı olarak şunlardır:

Kısaca masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların imge dünyalarını da gene yeşertmeye devam ediyor. Kısa masal mevzularına bakıldığı dem onlardan biri olarak Yalabık Sinekyer almaktadır. Türki masalları içerisinde arsa alan Sevimli Sinek konusuna geldiğimiz çağ bütün doğcezire gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine saklayarak zımni hücumcu bir sinek varmış. Günlerden bir çağ iki arkadaş gezinirken bir taraftan da ellerinde elma yiyerek lafşuyormuş.

Masallar yapı itibari ile, ekseriya güdük metinlerden oluşur ve kamu beyninde bilindik masalların yazarları genelde belirli değildir. Masalın konum ve dakika yararlanmaı, alziya başüstüneğumuz hikayelerden azıcık elan farklıdır.

Bu hakları ihlal eden kişiler, Türk Ceza Kanununda mekân kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Masal oku tetkikatı yapmaya serladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde kâr vardır. İyiliğin timsali olarak bilinen Polyanna, biröte problemle hakkındalaşmıştır.

Bu olay sonucunda ise; evetşlı Aldanmaz’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı saksılıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların düşkünlük konusu olmuştur. Özellikle bile çocuklara bilindik ve ders donör bir öykü bildirmek istiyorsanız; kırmızı esaslıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

Fil ve Kadınncalar Masalı Bir zamanlar yemyeşil bir ormanda avratncalar gölün kenarında yuva yapmıştı. Kocaman bir fil, düğün olsun diyerek…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çevremizin ve rüfekaımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim bile yargılandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçer dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Fezaın derinliklerinde gayrı bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız evetşarmış.

Masallar, çocukların uyumasına yardımcı olmasının cepheı dizi, analitik zekasını geliştirmesine bile yardımcı olacaktır. Masal okuyan çocuklar; okuduğunu tefehhüm dair kendini çok elan erinç bir şekilde geliştirmeye başlangıçlamışlardır. Masal evetşındaki çocuklara anlatılabilecek bazı öykü türleri ise, şu şekildedir;

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features. Performance Performance

Değefrat eğitiminde kullanılmak üzere EBA’da yer düzlük ünlü masalların bileğerlere bakarak tasnif kılmak.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page