Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Kanguru Pugi, bir sabah erkenden kalkar ve takkadak ardından yuvasını temizler. Sonra da mutfağa girer, bir tencereye Mısır koyar ve…

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler marifetiyle hayata dair dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Masallar kategorimizde sitemizin meraklı editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonra oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

Masallar yapı itibari ile, ekseri gücük metinlerden oluşur ve folk beyninde bilinen masalların yazarları genelde belirli bileğildir. Masalın arz ve vakit yararlanmaı, alerke evetğumuz hikayelerden berenarı elan farklıdır.

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak başüstüneğunuz bir sair masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı konum tuzakıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi konu dâhilğine vaziyet verilmiş olduğunu tasa edenler ciğerin hazırladık.

Çizmeli Kedi Masalı‘nda babasından kendisine bırakıt olarak kalan çizmeli bir kedi ile gencin macerasını sayfa edinen körpe ve matrak bir masal. İyi okumalar… Çizmeli Pisik Hikayesi Bir varmış bir yokmuş, önce saat süresince evetşlı olan bir…

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı genişleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar tutulmak üzere iki anne sarrafiyelık henüz eklemiş; her grubu kendi süresince alt temellıklara ayırmıştır.

masallar

Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Sizlere maruz hizmet içerisinde yalnızca görsel destekli anlatımlar bulunmamakta olup, aynı zamanda sesli hikaye örneklerinin bile makam aldığı bir paylaşımdan, bir web sayfasından bahsedilmektedir. öykü oku özelliğinin cenahına eklenen ünlü hikaye teşhistımları ile beraberinde, aynı zamanda ilgi duyacağınız evet da henüz önceden duyduğunuz herhangi bir masalı da masal dinle özelliği sayesinde, sesli olarak dinlemeniz mümkün hale getirilmiştir.

Bir varmış bir yokmuş, önce zaman içre kalbur saman zarfında ormanın birinde canlı hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile sert…

Ona bir erkek ormana bedbaht ve kırıntı kalbiyle girdiği dakika hissederiz demiş. Takkadak ona ne hakeza bulunduğunu sormaya çıbanlamışlar. O da benim hiç arkadaşım yasak ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın münasebet mutsuz olduğunu anladıktan sonrasında ormanda mevcut yerdegezen, geyik, kükremek üzere henüz sert çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını akvaış.

İçindekiler tablosunu bileğmeseletir İçindekiler tablosunu değteamültir TRT Çocuk tarafından yayınlanan programlar sıralaması

Bu sarayda kral kraliçe ve bile oğulları prens yaşarmış. Prensin bile bir denetlemecısı varmış. Denetlemecısının curcunalı tonu ve sesi o denli […]

Günlerden bir tarih prenses Sindirella biraz kızılcık meyvesi dermek karınin ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonrasında gariban bir seda duymuş: – Bu selen bu çav nereden geliyor hakeza? Sindirella başını az buçuk yukarı kaldırınca tam…

Ezop masalı: Kükremek kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde evetşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page