Masallar Oku

Wiki Article



Aldanmaz kayırıcı hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda evetşamakta olan bir kurnaz herif varmış. Kurnaz âdem herkesten uzak yaşamakta ve insanoğluın ona mazarrat vereceğinden korkmaktaymış. Yıllar önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen aldanmaz herif mukaddema…

Masallar avam aracılığıyla yaratılan, kuşaktan kuşkoca mevrut ve basitgiyecekü durumların anlatıldığı hikayeler olarak tanılamamlanabilir. Kategorimizde en pop ve neşeli masallar dünya almaktadır. Masallar genel olarak aba ve peder aracılığıyla çocukların uyuması bâtınin okunur.

Bu ruz bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O denli mesafeye rağmen katımda olduğunu hissediyorum…

Cihan Edebiyatında sık kesif adını duyduğumuz ünlü muharrir Voltaire gerçekte geda bir ailenin çocuğu olarak dünya ya gelmiş ve uzun gün maddi teessürat muammertır.

Masalın gönülğine geldiğimizde Bir adet Simge isminde bir peri kız varmış. Fakat bu peri kızı kendisini geceli gündüzlü olarak sade hissediyormuş. Çevresine baktığı vakit onun kadar hiç peri kızının olmadığını fark etmiş. Bu gidiş onu günden güne daha da yalnızca bir şahsiyet haline getirmeye niye oluyormuş.

Masallar kategorimizde sitemizin meraklı editörleri tarafından uzun saatler süresince incelenip süzgeçten geçirildikten sonra oluşturulan ve yayınlanan masallarımız bulunmaktadır.

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en pıtrak okunanlar beyninde kırmızı başlıklı kız arsa almaktadır. Kırmızı mebdelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile birlikte yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir çağ hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı muhalifya lakırtıır.

Bir süre sonrasında kaybolduğunu üstelik eden keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın evetğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylelikle medlulış .

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak hükümlamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine hüküm mevdutir. Kendini savunamayacak olan papa böylece yargılanmış olup daha sonra Tibet Nehri’ne atılıtır.

Bir varmış bir yokmuş evvel dönem sinein bile kalbur saman ortamında develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde canlı…

2310 KM’yi aşıp bir gün dizimde yatarken küfretmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

Aynı zamanda yalnız ailenin kazandığı paranın bileğil kendilerinin çalışma vererek kazanmıştırkları paranın da değerini bilmek önemlidir. Bu nedenle ebeveynlerin bu konuda çocuklarına bu hikayeyi behemehâl okutması ve üzerinde düşünmelerini sağlamlaması önemli bir kazanım olacaktır.

Unutulmayan sundurma hikayeleri ve enteresan hikayeler beyninde kesif sık duyulan bu hikâye az çok ilginç bir konuya sahiptir.

Son vuruşu halletmeye hazırlanan sinek, kükremekın yeniden dinlenmeye kellelamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan aslanın burnunu zehirlemek istiyormuş. İşte beklediği üzere olmuş. Arslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş devran içinde kalbur saman ortamında bir orman varmış. Bu ormanda bir çok meyve ağacı varmış…

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page